Od frašky k frašce

Od frašky k frašce

Anotace: ... --- ...

Dopředu z volby prezidenta
zas trapnou frašku chystají
vznikají divná seskupení
na současného nemají

Zelení černí růžoví i rudí
jdou proti modrým v zákrytu
shodu hledají v kandidátu
dost vhodném k jejich korytu

Ač zelení a černí tajtrlíci
jimž jedno jest s kým pikle kují
s ODS jako tvoří koalici
a na vládě se přiživují

procenta z voleb když si sečtou
nemají nárok vážně bráni být
tváří se však předůležitě
a vše se snaží ovlivnit

Chudáci ti co vybráni budou
stranickým rejdům musí sloužiti
celé to české partajničení
ať odporoučí se do kvítí

Ubohé sobecké stranické zájmy
prosazované tupany
neschopností jakékoliv shody
trvale jen poškozují občany
Autor Heron, 10.09.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí