Šepoty ve tmě

Šepoty ve tmě

Anotace: Taky jste už někdy šeptali?

Slyšíš v tichu tlouci srdce své,
srdce své zlomené,
do tmy oči upíráš a hledáš svůj stín,
toužíš po mé pomoci? Rád ti napovím,
vlhké oči nenápadně vysoušíš,
co znamená přetvářka, nechtěně si vyzkoušíš,
nechceš lhát a ubližovat, jiná možnost ale není,
denně v tmě pláčeš a chceš odpuštění,
s prosbou na rtech oči k nebi upíráš,
před pohledem do zrcadla to je radši zavíráš,
co jsi vlastně za člověka, sám sebe se ptáš,
v nitru duše chřadneš a pomalu umíráš.
Autor Buddha, 10.09.2007
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí