ZRADA

ZRADA

Anotace: Jak stačí málo...

Na malých křídlech motýlích,
naděje má odlétá.
Já nevěděla že je hřích,
když láska k lásce přelétá.

Když tělo kytary,
se v tónech prohýbá,
a lži už nestačí,
mě nic jiného nezbývá.

Možná že helium tě nadlehčí,
když budeš padat na dno.
Ale pravdu z úst ti dostane,
a bude mu to jedno.

Když budeš štětcem hladit plátno,
dávej pozor na jazyk.
Abys nepřetrh to tenké vlákno,
Co ti může nohy podrazit.
Autor -Wendy-, 12.09.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí