NAIVNÍ SPÍCÍ KRÁSKA

NAIVNÍ SPÍCÍ KRÁSKA

Anotace: Možná bych mohla poslechnout...

S poraněnou plící
Se ti bude blbě dejchat
Já ti však má krásko spící
Náplast nedám

Když budou pršet střepy
A ty vzhlédneš vzhůru
Nebreč potom prosím
Nechci mít noční můru

Až uteče ti půlka života
A ty pořád budeš plakat
Nechoď už k těm hrobům
Přestaň si v oblacích skákat

Sundej si ty klapky z očí
A otevři je pořádně
Ten kolotoč se totiž točí
A naivky se neudrží
Autor -Wendy-, 12.09.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí