Dívka

Dívka

Anotace: Některé věci je lepší neodkládat..

Usíná dívka v koutě,
ostatním tiše závidí...
kolem proudí davy,
však nikdo ji nevidí....

Nikdo si nevšímá dívky,
co spadla do pekel drog...
Ve vzpomínkách zbyly jen střípky,
kdo pomoh ji udělat nejhorší krok,
za život...

Dívka se natáhla pro žiletku,
už nebude se muset trápit...
Nikdo ji nerozumněl, neměl ji rád,
tak proč tu čas trávit?

Krev stéká po jejím zápěstí
a dívky necítí bolest...
Tohle nic dobrého nevěstí...
Snad jen špatný konec...

Možná ji přece jen někdo miloval,
ted už je pozdě to říct...
Už je čas jenom litovat,
že neřek to dřív...
Autor Tuttinka, 12.09.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Napadá mě,že nikdy neni pozdě..ale zas.. někdy přece jenom asi je.. Zajímavá básnička..

12.09.2007 21:02:00 | Terry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí