Konečně úsměv..

Konečně úsměv..

Anotace: ..tak já nevím..

Procházím cestou snů
Kde chybí fantazie..
Jdu už mnoho dnů
Pustinou, která tu je..
Vše je tu zpustlé a vypálené..
Jako moje srdce..
Mé srdce, vejpůl přelomené..
Pojď ke mně, půjdem ruku v ruce
Ne, nepůjdeme, už nikdy - zase slzy..!!
Odešel si, daleko, do království Smrti
Jak to tam asi vypadá? Dovím se to brzy..
Jdu za tebou, naším bývalým rájem
Kde bylo vše šťastné a bezstarostné
A my dva, tak moc se milující..
Motýlci kolem létali.. taky proč ne?..
Zbyla po tobě jen díra zející
Hluboká a bezedná..
Miluju tě, šeptám tu do ticha
A připadám si tak bezradná..
Život je jen jedna velká mrcha!!
Miluju, miluju.. Pojď sem, vrať se..
Slzy zas stékají na zem..
Tam kde dopadly se objevují květiny
Pestré, veselé.. Já jsem blázen!!
Kdo je vinný a kdo bez viny?
Miláčku, už jdu za tebou..
Zas budem spolu, už ale navěky
Platím svou daň, nezměrnou..
Stojí mi to za to, za ty zážitky..
Další a další.. Nové a nekonečné..
Už jsem před branou.. Jdou mi otevřít..
Budem spolu už věčně..
Budem šťastnější než kdy dřív..
Konečně úsměv..
Vidím ho na tvé tváři..
Která celá září..
Tak jsi mi chyběl..
Autor Adie.80, 13.09.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí