....A pohádky je konec

....A pohádky je konec

Anotace: Smutné,ale ze srdce jdoucí

.....A pohádky je konec

Duše rozervaná,
toužící po lásce,
holka uplakaná
slzami promáčí matrace.

Slzičky padají jak kapky při dešti,
drobný obličej smutkem se třese.
Srdce jak sevřené nerezovými klešti,
dušička malinká,ztracená v lese.

Mozek už nemá co poradit,
všechno je na nic - a konec.
Jak ji jen mohl zradit?
v pohádce zazvonil zvonec...
Autor .K.r.i.s.t.y., 14.09.2007
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí