UTRÁPENÁ VÍLA

UTRÁPENÁ VÍLA

Anotace: Když někomu vezmete jeho sny...

Proběhla jsem hejnem mušek,
a pramínek mých vlasů odlétl.
Za pomoci lesklých nůžek,
si jinou zálibu nalezl.

Prach mi padal do očí,
jak jsem tam pořád stála.
Možná že se otočí…
Tak to jsem si přála.

Víle jsem ale křídla utrhla,
a štěstí jí vzala z dlaní.
To jsem si ale sama navrhla,
tak teď se mi ona klaní.

Zlá a bezcitná,
sbírám její slzy,
ona je bezmocná,
a doufá že skončí to brzy…
Autor -Wendy-, 15.09.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí