Lásko moje....

Lásko moje....

Anotace: hmm..jako pisu ji v mužském rodě, bo se mi to hodilo do rýmů...

Tvoje doteky mi schází
já nevím co dělat dál
proč už ke mně nepřicházíš?
přece jsem tě miloval...

Bylas můj jediný poklad..
ztratit tě, no to šlo snadno..
chtěl jsem dát o lásce doklad..
a teď brečím..chci to zvládnout..

Že už nikdy neuslyším
ten tvůj sametový hlas..
že plamínek v tvojí duši
jednoduše navždy zhas...

neměl jsem chtít mermomocí
ať piješ to víno, slavíš..
a pak ať odjedeš vnoci..
NECHTĚL JSEM AŤ NEZASTAVÍŠ!!!!!

nemuselas autem jet,
nemuselo se to stát..
zbortil se mi celý svět..
měl jsem tě, lásko tak rád..

k tomu kříži u cesty
ti budu kytky nosit denně
budem navždy JÁ a TY..
miluju tě pořád stejně...
Autor kaaamiiii, 15.09.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí