Šťastý, nešťastná...

Šťastý, nešťastná...

Anotace: první část mi napsal jeden kluk....druhá část je moje, kterou jsem mu napsala zpátky... prosím o komentáře...

Ač jsem byl šťastný,
když jsem byl s ní,
nedal jsem jí šanci říct
o čem sní.
List uschl a spad,
dřív než šla spát,
tak otázka zní,
proč nejsem nešťastný,
když jsem chtěl být
jen a jen s ní...

Proč nejseš nešťastný?
Tak ta otázka zní?
Já odpověď Ti na ni dám,
ať víš, o čem ta holka sní...
Byls s ní jen pár chvil,
ale polibky a pohled Tvůj
jí nepatřil.
Ona čekala lásku velkou i když chyby dřív dělala,
však o Tobě a o lásce společné snít nepřestala.
Byl jsi s ní,
i když jen pár chvil.
Doslals co chtěls
a pak ji opustils...
Autor Suzan, 15.09.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí