Západ slunce

Západ slunce

Anotace: Západ slunce...

Nad obzorem s krása ukazuje,
však smutek ,úzkost přináší
těm kdo sami smutni hledí
na západ slunce

Snad věří v lásku
však ji nepotkali
neb ji hned ztratili
láska je kráska v nesnázích

Nech mne žít ,prosí
však zášť a nenávist ji ničí
prosím nech mne žít
ale,výkřiky do noci nikdo nevyslyší

Tma je jak velká černá díra
pohltí vše
slzy
smutek
i slova a skutky...
Autor Elizabeth-Lili, 15.09.2007
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na tvůj věk je moc dobrá.

15.09.2007 22:05:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí