Ticho

Ticho

Anotace: Ztrácím přátele-ztrácím kouske sebe....

Topím se

volám o pomoc

prosím.....

bez vísledku.....

Ztrácím přátele

ztrácím kousek sebe

ztrácím štěstí,které jsem s nimi aspoň na chvilku mněla

prázdná stránka ,je jen důkaz že si nemáme co říct

je to jako prázdná stránka v mém životě....

asi bych mněla začít znovu...

najít si někoho s kým bych si mohla povídat....

ale,na co mi to bude?

Topila jsem se....volala o pomoc.....už ne...

telefon je hluchý.....

mám prázdnou stránku...

vypnutý mobil...

zavřené dveře...

a zahozený klíč...

nikdo neví kde je...

nikdo...
Autor Elizabeth-Lili, 16.09.2007
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí