Pohádka

Pohádka

Anotace: ....

Jsem princezna zklamaná,
co tiše čeká ve věži,
kdo přijde, aby ji utěšil.
Nemám vlasy zlaté,
nejsem Zlatovláska,
jediné, co chci
a potřebuji je láska.
Popelka jsem zamčená,
už patnáct let tu přebírám hrách,
a marně skrývám,
že mám strach.
nemám tu prince,
co zachránit mě má,
spočívám tu sama samotná...
Mohu vyloudit nesmělý úsměv,
(pokud to bude nutno)
příšerně se mi stýská
POMOC!...je mi smutno...
Autor ximin, 16.09.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nečekej...A bojuj! :-)

16.09.2007 21:07:00 | Veru

nekdy to do sebe uplne nezapada...ale jinak mje to pekny:))

16.09.2007 20:48:00 | Fried Green Tomatoes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí