Dcera

Dcera

Anotace: 29.5.2005

Už tě, má holčičko, nikdy nepoznám.
Krabici na hračky odnesl čas.
Výprodej vzpomínek.
Uzamknu krám.
Namísto vzplanutí plamínek zhas.

Nejde to zbavit se slovíčka kdyby…
Nejde to nemyslet.
Zamknout slzy.
Holčičko, odpusť mi. Odvaha chybí
abych šel za tebou.
Moc mě to mrzí.

Vyměnit, holčičko, nyní už nejde
všechny své budoucí za jeden tvůj rok.
K čemu jsou kroky vpřed?
Co na nich sejde?
Když tobě ublížil jediný krok?

Takové marnosti pro které jsem žil !
Taková nicota životních cílů !
V hlavě mám z minula jenom pár chvil
a svoji malinkou pobledlou vílu.
Autor Sicco, 17.09.2007
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

strašně,strašně lituji toho,co jsem z básně pochopil.Moc mně to mrzí,a myslím si,že tato báseň Vám pomohla z úzkosti,moc mně to mrzí...UPŘÍMNOU SOUSTRAST... :´(

17.09.2007 21:20:00 | Ty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí