Alkoholy smrti

Alkoholy smrti

Anotace: ...prostě jen další amatéřina...

Smutný jako prázdná láhev od tequily
přemýšlím, proč se mé sny rozpily.
Zklamaný jak nevypitá slivovice
toužím po střepu rozbité sklenice.
Nadmíru unaven po litrech bílého vína
ptám se, proč hluboký splín mě obepíná.
Slaboučký jak kelímek od zředěného piva
vím, že Smrt má jediná je ta uspokojivá.
Zdeptaný jak bublinky šampaňského
vím, že již netepe naděje srdce mého.
Maličký jako panák rumu
spočítám již konečnou sumu.
Rozhodnutý jako pravda vína červeného
chci jistě konec a dosáhnout cíle svého.
Roztékajíc se jak rozlitá whiskey s ledem,
na věčné časy končím se života během.
Autor no one, 18.09.2007
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná amatéřina. :) Líbí se mi, jak všechno přirovnáváš k alkoholu. :))

18.09.2007 19:37:00 | Charibeja

...nevypitá slivovice-zklamaná?To nemůžu dopustit!Jdu za ní do ledničky;o)

18.09.2007 19:32:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí