Labuť sama smutně hledí...

Labuť sama smutně hledí...

Anotace: Déšť dnes padá dolů jako pírka od labutí ....

Déšť dnes padá dolů
jako pírka od labutí
Smutek na nás snáší
někde nahoře je smutná labuť
a pláče
ztratila svého druha.

Sama smutná sedí
pláče a zpívá
smutnou píseň labutě
která už nemá
pro co žít.

Déšť dnes padá dolů
jako pírka od labutí
Je smutný den
labuť smutně hledí
do dálky
a uroní psolední slzu,
zahraje poslední notu,
spadne poslední pírko
a naposledy se nadechne...
Autor Elizabeth-Lili, 18.09.2007
Přečteno 575x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí