Jsem jako...

Jsem jako...

Anotace: Lele, promiň za ty moje nálady, který chvílema mám...

Jsem jak růže, která uschla,
jako slunce, co nesvítí,
jako socha bez mramoru,
padám a nikdo mě nechytí,

jsem jak světlo, co vrhá stín,
jsem jak řečník beze slov,
jsem jak anděl bez křídel,
který stejně skončí v pekle,

jsem jak déšť na modrém nebi,
jsem jak duha s barvou černě,
jsem jak smích s nádechem smutku,
kterému sloužím věrně,

jsem jako král bez žezla,
jsem jako vrah bez vraždy,
slzím ve své litosti,
takhle to je pokaždý...
Autor Muta cum liquida, 20.09.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí