Sama

Sama

Anotace: Osamělé....

Nejsem s Tebou,
Nebo mi to tak jen připadá,
A v mém srdci nyní vládne nostalgická nálada.
Každou chvíli,

Okamžik

Mne zvláštní smutek přepadá
Jsem podrážděná,
Komplexy se nevyhnou mi obloukem,
Ve své duši procházím se
Osaměle paloukem.

Jsem sama.
Autor Ammazonic, 21.09.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sama a přeci s námi

24.09.2007 02:42:00 | blue

Sama se procházet není dobré.

21.09.2007 12:10:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí