sbohem

sbohem

Anotace: ...

Chci sbohem dát tvým pohledům
Chci sbohem dát tvým úsměvům
Nechci dál ničit srdce své
Raději nadobro opustím to tvé
Rozbil si ho na milion kusů

Láska je běh na dlouhou trať
Tys neuměl to tak brát
Říkávals mám tě rád
Ale neměl si mi tak lhát

Teď tu sedím v ruce střep
z rámečku kde byla fotka tvá
Jemně ho svírám
Na tebe vzpomínám
Na ten den kdy si mi řekl ta slova
Slova lží prohnilá
Zněla tak skutečně, tak upřímně

Tvůj pohled mi říkal jak máš rád
Věřila jsem ti
Zklamal si…
Teď ti nechám poslední psaní
Smrt se mi už klaní k sobě mne zve
A já jdu, jdu za ní
Tak sbohem těm tvým pohledům
Sbohem těm tvým úsměvům…
Autor Selené 2, 22.09.2007
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: prostě Zuzana
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná básnička...a moc smutná...znám to...

27.10.2007 13:19:00 | Ladulinkaaa

Pomalu mě i děsí. Takové to příjemné mrazení v zádech, víme? ;)

27.10.2007 11:47:00 | prostě Zuzana

Určitě moc úpřímné, láska často bolí, ale snad jednou přebolí.Přeji ať se Ti srdíčko vyléčí co nejdřív.

23.09.2007 11:31:00 | Eviah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí