PROHRA

PROHRA

Anotace: Co všechno člověka napadne...

Ve vzduchu hladím siluetu,
a stavím hrady z písku.
Chtěla jsem jen barvu na paletu,
a namalovat svoje myšlenky.

Do očí ses mi smál,
já jen tiše mlčela.
Tak proč si osud jenom hrál,
Proč mi karty promíchal ?

Klícku zlatou jsem otevřela,
a dívala se jak odlétáš.
Milovat jsem tě neuměla,
věděla jsem že to vzdáš…
Autor -Wendy-, 22.09.2007
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi.

22.09.2007 22:44:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí