Šárka (má vlast)

Šárka (má vlast)

Anotace: To jsem napsala u Šárky,je to nic moc,ale šlo to ze mě...

Šárka(Má vlast)

Je mi smutno, bojím se,
všechno se mnou třese se,
atmosféra napětí
celou mě zahltí.

Boj svádím se sebou, a pocitů paletou.
V nebezpečí nacházím se...
Co dělat, ptám se?
Sedět čekat?
Nebo do boje se vydat?

Napětí snad povoluje,
ale ve vzduchu je cítit
atmosféra boje...

tra la la...plakala...
Autor .K.r.i.s.t.y., 23.09.2007
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přečti si vzkaz - slovo? hezký pokus

23.09.2007 14:23:00 | okapovaroura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí