jednou

jednou

Anotace: není moc povedená ale vystihuje moe pocity...

Jednou pro mne budeš brečet
Jako já brečela pro tebe
Budeš polykat hořké slzy
Slzy které pálí,
Pálí láskou
Láskou kterou si mi upřel

Jednou mne budeš postrádat
Jako já postrádala tebe
Budeš usínat sám
Nepoznáš blízkost těla
Těla milující osoby
Protože ty sám milovat neumíš

Jednou mne budeš potřebovat
Jako já potřebovala tebe
Budeš se z toho chtít vypovídat
Podat pomocnou ruku
A radu nad zlato dát
Sám v koutě se však budeš bát

Jednou mne budeš milovat
Ale já nebudu milovat tebe
Zabil si moje srdce
Rozdrásal duši
Smutek mi prý tak sluší

Zatím však miluji tě
Miluji tě víc než sebe
Snad skončím jednou v pekle
S tebou….
Autor Selené 2, 23.09.2007
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: petříček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí