Nachvilku..

Nachvilku..

Anotace: ehm.. hmm.. však já vím..

Jediný tah..
A přibyde další jizva..
Na bílé předloktí..
Jediný tah..
Přibyde další jizva..
A starosti zas uletí..
Nachvilku..
Vím, že bych neměla..
Že je to špatné
Jenže kdy já myslela??
Vaše domluvy nejsou nic platné..
..i když jsou dobře myšleny..
To já přece vím..
..zůstanou nevyslyšeny..
Že proč? To já vám nepovím..
Krev už zas vytéká..
Já se uklidněně usmívám..
Tohle se mé jediné vysvobození..
Jiné prostě neznám….
No a?
Autor Adie.80, 23.09.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí