Klid

Klid

Anotace: Úleva kterou mnozí odsuzují...

slza z tváře padá
měla jsem tě ráda
tys ublížil mi na srdíčku
uhasil si štěst svíčku
daší slzy na polštáři
měsíc na mě oknem září
v jeho svitu zářím
sebe ve tmách najít snažím
v koutě postele pod dekou
hledám pomoc bezvděkou
nad žárem z ohně ruka
z bolestí srdce puká
a pak nastane úleva
ruka bolestí umdlévá
usopokojení a klid
vládu přišli nastolit
a tak sedím ve tmě tiše
slyším jen jak tělo dýše
a mám klid
Autor Anděl-bez-křídel, 23.09.2007
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: šášátko, Charibeja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je nádherná báseň,moc se mi líbí:).

27.09.2007 08:59:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí