Je tenhle pocit snad k smíchu?

Je tenhle pocit snad k smíchu?

Anotace: hahaha....mám toho plný zuby...

Všechny ty kroky jsou prošlý
A ty se směješ
Co na tohle mám tak říct?
Že svět je fajn ?

Nebo že je fajn kvůli tobě?
Jak to vlastně vypadá ze tvý strany?

Chce se mi smát ale není to z radosti
A kdo mě pak zve bláznem?

(Tím co si prochází
Ty špinavý uličky
Z večera)

Jo,maj zvláštní nádech

Snad bych chtěla
Ale je mi to nějak jedno

Kdo to uhodne…?

Že bych se nejradši dívala tam
Jo zrovna tam
Tam kde to nejvíc bolí…
Autor DIDADA, 25.09.2007
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: Woski
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajimavy,ale nejak sem nepochopila co si tim myslela...:)

25.09.2007 19:25:00 | Úsměv sedmnáctky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí