Jen né sám

Jen né sám

Anotace: Některá slova v básni se opakují opravdu schválně :o) Prosím komentujte..

Déšť na listí dopadá,
bez něj by list uvadl.
Pravda na něj dopadá
kvůli ní on upadl.

Upadl, i uvadl možná též,
ale přesto je to lepší než lež,
která by ho klamala
a nejspíš i zničila.
Zničila ho ze vnitř, tak i vně,
v životě by byl stále na dně.
Dně tvořené tekutým pískem,
na svém postavení, kdyby jen nízkém.

Déšť na listí dopadá,
bez něj by list uvadl.
Stres na něho doléhá,
proto tak rád vypadl.

Vypadl odtud,
ale jen pokud
by nebyl sám..
Autor Liondande, 26.09.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí