30. zářijový den

30. zářijový den

Anotace: s třídenním předstihem-vím

Světla nad tíhou vzpoury měst
do zvuků podvečera září,
kde nechá se i múza svést
příslibem básně
inkoustových slz...
Nevinnost svéhlavě se tváří...

Světla nad tíhou vzpoury měst
topí se v kalamáři...

září?...dnešním dnem končí
všechna čest
...

tak září nebo nezáří?
Tma
Autor ztracená, 27.09.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí