nechtěl...

nechtěl...

Anotace: nevim jak to bude vypadat tak pls. komentáře kuju předem...

Čekal jsem věčnost na lásku dvou lidí
na lásku kterou nikdo nikdy neuvidí

snažíš se jít
ale v tvém srdci tluče něžně cit
čekáš co bude dál
ale v tvé hlavě křičí velký žal

myslíš na ni
chceš ji je to tvé přání?

jak zlatá rybka si teď připadám
jsem sice vzácný ale stále sám

ona je tvá a ty jsi její
už se to blíží už se celý chvěji
čekám co bude dál
už v tvé hlavě není jen žal

díváš se na ni a ona na tebe
nad vámi peřina ušitá z nebe
vaše láska mi dává život
a já opět povstanu z věčných dřímot

dívám se na tebe jak se celý chvěješ
snad je to sen to si teď přeješ?
můj život končí a sen se rozplývá
řekni proč se tak na ni dívá?

v ruce nůž a v tváři led
promiň jinak to nejde vrátit zpět

ona čeká co uděláš
bojí se ten pohled už dobře znáš
ruka škubne ona padá
křik pláč já tě měla ráda

co jsi to udělal?
proč jsi ji zabil?
tak jsi to uspěchal
a teď bys to vrátil..
Autor Taker-666, 27.09.2007
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky že jo

07.10.2007 22:03:00 | Taker-666

Vím že se asi pletu ale ta básnička mi příjde jakoby s podtématikou schizofrenie. Jinak je velice povedená

07.10.2007 21:50:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí