stesk

stesk

Anotace: když je člověk odloučen na měsíc od všeho co mu je blízké

Když stesk Tě na kolena srazí
A bolest Tebou prochází až v zádech mrazí
Pak Ty pod tíhou toho všeho padáš
A cokoliv, co zastaví to hledáš

Cítíš, že potřebuješ domů jít
Kde s láskou svou smíš být
Však zdi a plot Ti brání
Jaké to je nikdo nemá zdání

Psychika již dříve křehká byla
A tak si ji bolest lehce podrobila
Teď už si na dně sil svých
a není tu moc možností Tvých

Nechceš už spadnout do starých kolejí
Však jiná možnost se Ti již nejeví
Tak zbraň nějakou sháníš
a dalšími jizvami stesku bráníš.
Autor Adeleide Gregory, 30.09.2007
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí