Veselé i smutné

Veselé i smutné

Anotace: když je člověku smutno, mrzí ho i maličkosti...

Čtyři židle, čtyři postele
- úplná rodina...
rozbitý nábytek, opuštěná postel,
to už nezní moc vesele!

Místnost plná radosti
- jak dobré je mít přátele...
Opuštěná loď, zoufalý trosečník,
snaží se přežít - zbaběle ...

Přes překážky ke hvězdám,
dereš se - nesměle...
stezk, smutek, strach,
nic než rány - na těle...

A vzpomínky jsou bičem
pro nepřátele...
Nenech se bičovat!!!
Autor Kariš, 30.09.2007
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsané

30.09.2007 21:11:00 | confused.princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí