Už přichází

Už přichází

Anotace: prostě se pořád trochu bojím tmy...protože v ní nikdy nevíš Quo vadis!

Blížila se noc,
bál jsem se moc,
že nepřijde,
mi nikdo na pomoc,
že v jizvách měsíce,
jsou vrahů tisíce,
kteří přijdou,
vyrvati mé plíce,
volal jsem anděly,
volal jsem bohy,
volal jsem mámu...
ale přišla jen tma,
začala hra,
na život a na smrt,
co happy end má
/ale jen ve snech,
kde v nejhorším,
dáš reset,
a otevřeš oči/
volal jsem mámu,
a můj hlas,
kdesi v dávnu,
běžel zbaběle pryč...
Autor Muta cum liquida, 30.09.2007
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Cristinne
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A proč tak strašně tmavé noci jsi se bál?
cožpak nikdy jsi krásu její nepoznal?

:) Cris

23.10.2007 13:48:00 | Cristinne

Super

01.10.2007 11:57:00 | Dark angel

hezká básnička a krásný konec.
volal jsem mámu,
a můj hlas,
kdesi v dávnu,
běžel zbaběle pryč.. To se ti povedlo

01.10.2007 06:27:00 | confused.princess

neboj

30.09.2007 23:07:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí