TY,ty,TY....

TY,ty,TY....

Anotace: Je to vlastně hrozně povrchní,ale i malé poblouznění člověka bolí.

TY,ty,TY…..

Každé slovo rozdírá mi duši,
Myslím na tebe
A jak ti to asi sluší…
Myslím na tebe,
Co „čau“ mi řekl,když jsi odcházel,
Cos měl na ruby svetr
A s námi se tomu smál…
Ty,cos mi jiskřičku v duši vykřesal,
Co ses na mě díval planoucíma očima,
Ty,co ses usmíval jako král…
TY,CO UŽ TĚ NIKDY NEUVIDÍM,PROPÁNA!!!
Autor .K.r.i.s.t.y., 01.10.2007
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak uvidíš nějakého jiného

02.10.2007 22:28:00 | okapovaroura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí