Mor

Mor

Anotace: psáno při pozadí Hansardovy The swell season...

v kalužích cizí oči,
zůstali jste bez pomoci,
přichází v černém plášti,
zhmotněný stín,
zhmotněný žal,

zavírají brány,
přilétají vrány,
a stahují rolety,
přichází k vám strach,
přichází k vám děs,

prchají v černém dešti,
hledají marné štěstí,
odletělo dávno,
zůstali jste sami,
bez bohů a svatých,

přilétají supi,
cení své ostré zuby,
už se krátí čas,
kdy nastane vraždění,
kdy vypukne Mor...
Autor Muta cum liquida, 01.10.2007
Přečteno 218x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle ta je dokonalá

04.10.2007 15:34:00 | whiolet

jo jen mám dotaz - jak daleko je u od o?

03.10.2007 16:30:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí