S tichou krutostí

S tichou krutostí

Anotace: ...

Přišla,
a odešla,
jen stín,
a černou krajku,
za sebou,
zanechala,
a potok slz,
vryla do tváře,
jemu,
i jiným,

přišla,
a odešla,
jak sezónní,
láska,
zlomila srdce,
když odcházela,
tichý hlas,
ji volal zpět,
ale nevrátila se,

rudé slzy,
vytékaly,
a usychaly,
jak ranní rosa,
na tulipánech,
umíral,
při jejím,
dotyku
jak vadnou,
růžím listy,
s dotykem,
chladné zimy,

přišla,
a tiše,
zase odešla,

...s ním
Autor Muta cum liquida, 02.10.2007
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně to plyne, já sice tenhle typ básní nemusím, ale od tebe se mi celkem líbí.

13.10.2007 12:49:00 | Já Esther Ruth

Celkově se mi líbila, ale něco mi chybělo neumím říci přesně co

04.10.2007 15:33:00 | whiolet

80% protože mi tam moc nesedlo "růžím listi"... jinak se mi moc líbila:)

02.10.2007 21:29:00 | Ishtar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí