Smrt

Smrt

Anotace: ........

Čerstvá země, budiž ti lehká,
není ta květinka na hrobě hezká?

Dala jsem ti tam rudé růže,
zapálila černé svíce.

Věděla jsem co smrt může,
podřezala jsem si ruce.

Krev postříkala tvoji fotku,
nezůstala v mém těle ani trošku.

Jsem bledá! Necítím nic,
já ale chtěla víc!

Měla jsem být mrtvá!
tohle tomu se podobá sotva!!

Nezbývá mi nic jiného,
budu hledat toho pravého.

On už mě za tebou dostane!!
Čekej na mě můj pane!!
Autor Kirsten, 03.10.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasne smutna..

07.10.2007 21:20:00 | carodejka

OTA??:D:D ne diik ja nic nepotrebuju ja jsem free:)

03.10.2007 21:44:00 | Kirsten

tak tohle snad nemyslíš vážně??!! ://

roboti napovídají, že ten pravý bude asi OTA

03.10.2007 12:47:00 | synthetic darkness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí