Ekštajn

Ekštajn

Anotace: .

mrazí tě pod nehtem,
když jsi nedosáhl; jen centimetr…
… pod mírou
pomerančové krabice
dutého té R énu
jako obří špunt v saxofonu
struna stínající klávesy v krku…
krabate…
krabate… (snaž se), ryba v kameni si nevybrala
krabate… (smells), kámen v rybě podebrali
krabate… (draj), proletěl šutr okolo toku
olejovek
olejovek s podpisem, co buší do očí
(knock) dolů
dále – kdo? zase tady, asi…
zase tady…
a pořád…
furt…
snažte se, hehe… napište si poesii s důležitou tváří a schody řádků
a jak ste to udělali, všechno si pořešíte, rukou…
… gratuluju
(augen auf)
Autor Koci, 03.10.2007
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: WhiteSkull, Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

óóó to je docela síla... a mimojiné taková neobvyklá forma. a neobvyklost se cení
nebo taky ničí. dej si pozor... ;)

06.04.2008 10:55:00 | Já Esther Ruth

přesně tak, je zajímavý, co všechno se dá slvy vystihnout..

14.11.2007 20:06:00 | pennywise

zaujala mě anotace, protože nemáš důvod nebejt... jo, to je úplně přesný....!
WEPř...

21.10.2007 12:15:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí