Bez duše nejde žít

Bez duše nejde žít

Anotace: Bez duše nejde žít, Tak jsem jen loutka...

Bez duše nejde žít

Ledová ruka srdce mi svírá,
Kleště mi o duši klapají,
Ta malá Kristýnka právě teď umírá,
Velká a malá stále se hádají.

Kristýnka skonává,
Kristýna nedorazila,
Jak jen žít bez duše,
Když starou sekyra popravila?

Bez duše nejde žít,
Tak jsem jen loutka,
O nové můžu stále jen snít,
Kde jen je ta velká holka?
Autor .K.r.i.s.t.y., 05.10.2007
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná básnička, děvče. Povedla se Ti.

05.10.2007 23:07:00 | Psavec

:) to je takové...moc pěkné zamyšlení nad rozdělení jedné osobnosti :)

05.10.2007 17:47:00 | Ceraa

Kristýna je krásné jméno...

05.10.2007 17:43:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí