Jen tři slova

Jen tři slova

Anotace: Řek jsem tak si běž a ty jsi šla...

/Řek jsem tak si běž a ty jsi šla.../

Hrady postavené z písku
Které jsi tak snadno zbořil
A tak smutnou dívku
Které ses neustále dvořil

Bojovala pro lítost
A za právo snít
Zbyla už jen bytost
Která chce jen sama být

A pozorovat hvězdy
Při svitu měsíce
A slzu ukápnout leckdy
Až ji bude teskno nejvíce

Bezbranně lapat po dechu
A bezmocně vzpomínat
Bojovat proti prvotnímu strachu
A přesto krutě umírat

Jen tři slova
Tak si běž
A pak zde byla pravda nová
A vše ostatní byla lež
Autor Petty, 05.10.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí