Opilá láskou a bolestí..

Opilá láskou a bolestí..

Anotace: ...

Potácím se němá
Opilá láskou a bolestí
Vše je tak jak nemá
A polibek je neřestí

Pláču s doufám
Že ještě neumírám
Tiše si melodii broukám
A na duši šrám mám

A slzy tiše dopadají na polštář..
Autor Petty, 07.10.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné...drž se :)

07.10.2007 15:14:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí