Svět

Svět

Anotace: Jiny sve je jen v nasich predstavach. Neni skutecny. Nikdy v nem nebudeme zit. Jsou to jen nase nejlepsi predstavy. Jak by jsme chteli zit...jak dobre by nam bylo. Kdyby se tohle dalo uskutecnit.

Žádný jiný svět není...pouze ten,
co sami žijeme.
Ten, co nás nutí milovat, nenávidět,
litovat a cítit boles. Svoji i ostatních.
Svět, který vždy není fér. Ať děláš co chceš,
nikdy nevyhrajes. Smutek, bolest to je rozloučení??
Ne, tady to všechno začíná i končí. V srdci, v tom nejdůležitějším. Za víru, lásku a sílu?? Mám jít dál??
Kdo by se mnou stál?? Tam, kam se podívám.
Když tohle vše uvnitř svého mám??
Autor Breg, 07.10.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš v tom tolik myšlenek, že to ani nestíhám pobrat))
svuj svět si tvoříme sami tak proto něco dělej, mysli i na něco co tě povzbudí, čemu se zasměješ, vyhledávej lidi s kterýma si máš co říct, kteří tě podrží!
V nešťastných chvílich se má myslet na šťastné))

07.10.2007 21:09:00 | Lower

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí