Navždy?

Navždy?

Anotace: Spolu <3.....sama a sám....

Utíkali....

Kdo ví,kam běželi?

Kdo ví,před čím schovat se chtěli...

Za ruce se drželi

byly dva-----SPOLU

Navždy ?

Padali....

Kdo ví,proč skočili?

Kdo ví ,čeho zbavit se chtěli...

Za ruce se nedrželi

Nebyly dva------Každý sám

Navždy!

Dvě srdce co,už nebila

Kvůli čemu vlastně?

Kvůli lásce co skončila!!

Letěla...

SAMA……navždy!!Upadne v zapomnění

A nikdo to už nezmění..

Letěl

SÁM....navždy!!Prý zbabělec co si života necenní

A všichni,už to vědí..

To jejich cena za pár hloupých slov...
Autor llucinka886, 08.10.2007
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí