Lhostejnost

Lhostejnost

Anotace: To jsem psala, když mě má dnes už bývalá opustila,a to tak hnusně, že bych to nikomu nepřála!

Ty si první člověk, který mě tak oslovil,
i když si starší než já,
nic to nemění na faktu,
že mi chybí, když mě líbáš, hladíš a obímáš.
Poslední dobou se mi však zdá,
že o mě ztrácíš zájem a že jsem ti lhostejná.
Vím, že to nemáš teď lehké,
ale napsat zprávu, že už mě nechceš není tak těžké!
Jsou to jen tři slova a pár písmen co ukončí náš vztah,
i když to jedna z nás nechce,
pořád věřím že se něco změní,
možná je to jen má naivita co v to stále věří.
Zkrátka vím, že to tak nebude,
nebudu na tebe už tedy čekat, když si to nepřeješ,
ale mé srdce zůstane bolavé!!
Autor PonozkaB, 09.10.2007
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo to je pravda, alr musim uznat že mi trvalo dlouho než sem se s toho dostala...

19.10.2007 20:11:00 | PonozkaB

Bolí...znám...:(...ale přebolí...

10.10.2007 10:12:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí