Chvilka útěchy..

Chvilka útěchy..

Anotace: Další brak z mé hlavy..

nasadím si černé brýle
ať slzy nikdo nevidí
uběhonou ještě dlouhé chvíle
než se slzy dotřpytí
na tvářích, jak diamanty z rosy
slzy, zpozoroval kdosi
křídla svá rozepjal
do náručí k sobě vzal
křídly mě zahalil
samodu oddálil
slova bolest tišící
šeptají ústa jindy mlčící
jsem schovaná v jeho náručí
než osud zas předurčí
že sama zas tu musím být
a o svém anděli jenom snít
Autor Anděl-bez-křídel, 10.10.2007
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: šášátko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné má to duši

14.06.2008 12:22:00 | pestas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí