Anděl

Anděl

Anotace: ...

Sedím na břehu jezera
v jeho hladině hvězdy se třpytí
koukám se pozorně do šera
trhám ti noční kvítí

Svléknu své černé šaty s krajkou
a pověsím je na tvůj kříž
položím lásko květiny na hrob
co udělám ty už víš

Je to jen rok co přilétl anděl
tenhle byl krutý krvavá ústa měl
vzal si tě bez výzvy vzal mi tě bez varování
tihle černí andělé jak mocné je jejich čarování

Nahá a s vlasy po pás
ještě k hrobu se napoled sehnu
a vytáhnu dlouhý provaz
ten kolem kříže omotám

Vím že bys mi zabránil
a před smrtí mě uchránil
ale teď už budu s tebou
ti hodní andělé si nás oba vemou

Sedí na břehu jezera
v jeho hladině hvězdy se třpytí
pozorně kouká do šera
trhá jim noční kvítí...
Autor Neaira, 10.10.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vydim v tom neco co zapomelo neco jako prosbu o pozornost smrti..

11.10.2007 11:59:00 | Taker-666

zajmavy podtext...

10.10.2007 21:52:00 | Taker-666

Melancholie podzimního večera... pěkné, jen co je pravda!

10.10.2007 21:27:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí