Panenka

Panenka

Anotace: ...

V prázdné noční ulici
poslední lucerna se rozsvěcí
přišla pozdě a pomalu se připlížila
ta noc co další den nám přiblížila

Mrtvé ticho a všude jen tma
maličká panenka sama tu šla
šatičky s krajkami v kalužích máčí
jde temnou ulicí pomalu kráčí

Víčka má opuchlá a oči slepené
nohy ji zrazují jakoby dřevěné
bělostné šatičky v temnotě svítí
slzičky na tváři lesknou se třpytí

Je slyšet výkřik do ticha
panenku bodli do břicha
statečně pomalu ulicí kráčí
bělostné šatičky v krvi teď máčí

V prázdné raní ulici
ubohou panenku našli strážníci.
Autor Neaira, 10.10.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne zpracovane zajmavy text libi se mi...

10.10.2007 21:54:00 | Taker-666

Tři vrazi ve tmě šli dál, v cestě jim kdosi stál, zachovali však klid, stačilo vystřelit... Na noční košilce hned vykvetl rudý květ...

10.10.2007 21:30:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí