la Triquete

la Triquete

Anotace: A zase jsem vděčná jen za jednu větu a to: "...tak něco napiš:)" DĚKUJU VÁM!! =)

J´ai peur,
que cela ne soit pas bon,
que maitenant rentre déja vu.
Et impuissance,
et le mal,
ce sont les choses qui me touer.

překlad:

Mám strach,
že to nebude dobré,
že vrací se déja vu.
A bezmocnost,
a bolest,
to je to, co mě zabíjí.
Autor l.rosnicka, 11.10.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí