Prošlý jed každé generace

Prošlý jed každé generace

Anotace: no tak k tomu snad není co dodávat?! .....(:P)

taky jsme měli vítr ve vlasech
taky jsme se tak tiše smáli
někde v hloubi
to bezdešné v dáli

a každým krokem
zoufale kamenných chodníků
s přesládle těžkým pokrokem

ten jed
nám klade za vinu...

prý propast je tou svobodou
a pouta cesta ke spáse
a hlína naší pokorou
jak mohu volat bez záště?
Autor DIDADA, 11.10.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co dodat..někdo už to prostě umí..

11.10.2007 20:59:00 | Tvůj kamarád Kodein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí