Zapomenout na tebe?

Zapomenout na tebe?

Anotace: musela jsem chtěla jsem a přála jsem si.však už nesním....a vím proč!!

Snila jsem,
chtěla jsem.
Přála jsem si.

Lásku!

Pro nás dva!

*Už nemáme*

(Dálka)

Co dělí nás.
slzy co hřejí,
Láska co pro nás,
dva souzená není.

Miluji!Miluješ!
Přesto to nejde...
Víme to, já i ty
Spolu to zvládneme!!

Slzy co v úsměv se mění,
když říkáš bude líp.
A pokaždé,když se setmí,
Ta bolest udeří,jak náhlý šíp.

Věřím ti?

Nevím…

Chci,ale nejde to!

Přejde to ?
Kdy? Bolí to!
Jenom snít, směšné to!
Však je to,to jediné (sny)
*moje *--- co máme.
tam kde mužem být spolu.

Slova co pálí,
zvládneme to společně!!
Ale nikdo z nás neví,
Kdo z nás dvou první zradí.
Nečekaně?

Čekala jsem dlouho,
Díl,už nejde to,
Trápím se a bolí to,
Promin mi,jsem to já,kdo první zklame to.

Odpust...

Nechtěla jsem...

Budoucnost nás dva,však nečeká...

Zapomenout na tebe? Chci!!

Věříš mi?

Nevěř....Lžu..../tobě a už i sobě/
Autor llucinka886, 11.10.2007
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí