VOODOO PANENKY

VOODOO PANENKY

Anotace: Zavítáme do světa......narkomanů ?

Voodoo panenky.
Za výlohou.
Oči jak pomněnky,
ale mysl maj temnou.

V noci se prochází,
po klidných ulicích.
Samotné duše nachází,
ve zhulených palicích.

Tak si jen přepudruje nos,
a nahodí úsměv.
Vtáhne tě do světa včel a vos,
a ty se nech klidně vést.

Ať ti daj injekcí žihadlo,
a pomůžou ti vstát.
Pak voodoo panenka,
tě bude každou nocí brát.

Na dlouhou pouť…
…do světa barev
Za výlohou,
kde symbolem je rakev.
Autor -Wendy-, 13.10.2007
Přečteno 675x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí