Ztracení milované osoby

Ztracení milované osoby

Anotace: To co každému člověku změní život je smrt někoho kdo pro něj byl vším

Když vrátím se vzpomínkami zpět
Byl to tehdy krásný svět
Celé dny jsme byli venku
A domů chodili jen na chvilinku

Neměli jsme žádné problémy a starosti
Jediné co nás zajímalo bylo vymýšlet neřesti
Byli jsme šťastní, bez starostí a zamilovaní
Jenže ta doba už tu dávno není

Ted jsme starší a možná i moudřejší
Ale pro mě to nic neřeší
Život je pro mě temná síň
A problém je že nevím co s tím

Jak mám žít a být šťastná
Když chybí mi moje láska
Když není tu aby mi pomohl
A z díry jménem smutek mě vytáhl

Jsou to lásko čtyři měsíce
Kdy zhasla tvoje života svíce
Já to ale vidím jako dnes
Když jsme na motorce projížděli les

Bylo to místo kde jsme naposledy spolu byli
Své zamilované a toužebné pohledy si vyměnili
Já držela jsem tě v náručí
A neustále jsem se ti dívala do očí

Neustále mi tvoje slova hlavou zněla
V tu chvíli bych se nejradši neviděla
Miluju tě lásko řekl si mi naposledy
Já cítila sem se jako by se pode mnou prolomili ledy

Ten den můj život přestal cenu mít
Bez tebe já nechci tu dál být
Proč život je taková svině
A mě dostal úplně na dně

I když musím bez tebe dál bojovat
Nepřestanu tě nikdy milovat
Pořád budeš láska moje první
A to už se nijak nezmění

Miluju tě
Autor M.a.t.y.s.e.k, 14.10.2007
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Woski
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí